Βιβλια εκδοσεις της Καλυβης μας

"Το Άγιον Όρος αποτελεί ένα τόπο μοναδικό, καθως σε κανένα άλλο μέρος του Χριστιανικού κόσμου δεν υπάρχει τέεοια ποιοτική συγκέντρωση ιδιόμορφης μοναχικής και πνευματικής ζωής. Δεν είναι ασήμαντο το γεγονός πως το Άγιον Όρος προσφέρει το αληθινό πρώτυπο της επικοινωνίας, καθώς Ορθόδοξοι διαφόρων εθνοτήτων συνεργάζονται μέσα σε πνεύμα αγάπης Χριστού. Σε αυτό το πνεύμα θα πρέπει να ρυθμίζονται και οι παραμέτροι που οριοθετούν την οντότητα του και τη σχέση του με την Ελληνική Πολιτεία, παράμετροι οι οποίοι θα πρέπει να έχουν ως γνώμονα την διάκριση και τον λεπτό χειρισμό."

Μοναχός Παΐσιος Νεοσκητιώτης
Νέα Σκήτη, 2018

παραγγελία


Κριτική βιβλίου

 • «Διάβασα το βιβλίο με ιδιαίτερη προσοχή. Πράγματι είναι ένα κείμενο το όποιο διαφωτίζει τον αναγνώστη και παρότι είναι γραμμένο από έναν άνθρωπο που κατοικεί στο Άγιο Όρος, σε πολύ μεγάλο βαθμό διέπεται από αντικειμενικότητα.
  Η γραφή σας είναι όμορφη και κατανοητή, συνεπαίρνει τον αναγνώστη και τον ωθεί να διαβάσει το βιβλίο μια και έξω. Δεν έχει επαναλαμβανόμενες πληροφορίες ώστε να κουραζουν.
  Μου άρεσε που έχετε αρκετά μεγάλη βιβλιογραφία.»

  «ΚΟΧΛΙΑΣ» Γιώργος Λαμπρόπουλος
  Coffee Galery Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας.

 • «Μόλις τελείωσα το διάβασμα τού βιβλίου ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ-ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. Έμαθα πολλά που δεν γνώριζα και ταξίδεψα, νοερώς, στον Άθω. Ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο δώρο και συγχαρητήρια για την συγγραφή του, για να μαθαίνουμε όλοι από αυτά. Την ευλογία σας...»

  ΙΩΑΚΕΙΜ Χατζιτιμοθεάδης
  Εκκλησιαστικά είδη. Γιαννιτσά

Ἱερᾶ Καλύβη Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου
Νέα Σκήτη Τ.Κ. 63087 Ἅγιον Ὄρος
Τηλ. 2377023044
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.